Anul·lada la gala eròtica del lliurament dels premis literaris de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida


0
977
La gala del Premi de Literatura Eròtica torna a la plaça de bous de Bocairent.

El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida compta enguany amb 35 originals presentats, una xifra recòrd en la nistòria del certamen

La 26 edició del Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida no tindrà la seua tradicional gala eròtica del certamen que convoca la Mancomunitat donada la situació sanitària. Així el guanyador del premi d’enguany s’anunciarà en un acte informatiu el dilluns 20 de juliol a les 18h.

El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida compta enguany amb 35 originals aspirants, una xifra rècord en la trajectòria del concurs literari que enguany celebra una edició singular deguda a la situació social i sanitària que patim.

Del total d’obres presentades, 11 d’elles ho han fet utilitzant un pseudònim, 19 obres han estat presentades per homes i 3 originals són presentats per dones, a més de 2 obres escrites a quatre mans. Pel que fa a la seua procedència, 16 obres venen de comarques valencianes; 16 més tenen la seua procedència en terres catalanes, a més d’una obra arribada des de les Illes Balears, una obra procedent dels EUA i una altra del Regne Unit.

Els membres del jurat, que per primera vegada és de vinculació totalment valldalbaidina, estan fent les seues deliberacions telemàticament, davant la complexitat de fer reunions presencials, i les seus valoracions es faran públiques en breu. Els encarregats de seleccionar les millor obres presentades en la present edició són Josep Manel Andrés, en representació de l’IEVA i de la COVALBA; Emili Casanova, acadèmic i representant de l’AVL; Josep Penadés, guanyador de la 25a edició; Paula Soriano, persona vinculada a l’edició literària i representant de Bromera i l’investigador i historiador Antonio Calzado, que presideix el jurat per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha manifestat què, la voluntat de la Junta de Govern que presideix, reiterant la voluntat de suport al premi, que ja va fer palesa retornant la seua periodicitat anual, ha volgut mantindre la present edició, ajustant les actuacions a les indicacions sanitàries.

Per la seua part en conseller de Cultura, Federico Vidal ha incidit en la vitalitat de la convocatòria què, després de més d’un quart de segle de convocatòries, continua augmentant el seu interès entre el món literari de dins i fora de les nostres comarques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here