Antonio Climent guanya el X Concurs de Pintura a l’Aire Lliure d’Aielo de Malferit

1
881
Quadre Aielo
Els quadres havien de representar espais d'Aielo

El pintor Antonio Climent ha guanyat el primer premi de la X edició del Concurs de Pintura a l’Aire Lliure d’Aielo de Malferit celebrat ahir diumenge i organitzat per l’Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de Caixa Ontinyent i de la Diputació de València.

Després del primer premi de Climent, agraciat amb una dotació de 600 euros, ha quedat Gonzalo Romero en segon lloc, amb un premi de 400 euros, finalment el Premi Caixa Ontinyent, dotat amb 295 euros ha anat a mans del pintor Javier Cerdà. Les obres premiades passaran a formar part del fons pictòric que l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va encetar l’any 2009 i que «a data d’avui està integrat per més de 25 obres de diferents tècniques i tendències artístiques i que tenen com a denominador comú la seua referència a la localitat d’Aielo» s’explica des del consistori.

Esta jornada pictòrica va començara a les 8,30h de diumenge amb l’acreditació dels 66 participants del concurs vinguts de diversos pobles de la província, els pintors van estar fins les 17h plasmant diferents paisatges, racons i monuments de la localitat.

El jurat que va atorgar els premis va estar integrat per l’alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, dos regidors de la corporació municipal i els pintors Blai Tomàs, Elio Gisbert i Llúcia Juan.

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí