Antonio Carbonell cessa com a president de Caixa Ontinyent i es rellevat per José Pla Barber

0
1195
Antonio Carbonell i José Pla Barber, en el centre de la taula de l'Assemblea de Caixa Ontinyent.

Carbonell deixa el càrrec després de 8 anys com a president i 21 anys a l’entitat, mentre el seu rellem José Pla Barber forma part del Consell d’Administració de l’entitat des de 2020

Antonio Carbonell cessa com a president de Caixa Ontinyent després de 8 anys al càrrec, i 21 dins l’entitat. Com havia anunciat ja fa temps, una vegada finalitzat el procés de renovació parcial dels membres dels òrgans de govern de Caixa Ontinyent, Carbonell ha presentat la seua renúncia als càrrecs de president i de membre del Consell d’Administració de l’Entitat.

Carbonell serà substituït per José Pla Barber que assumeix provisionalment les funcions del càrrec, fins al seu nomenament formal.

Antonio Carbonell va ser vicepresident de Caixa Ontinyent entre els anys 2000 i 2013, i president des d’eixe moment, havent afrontat des d’aquest càrrec la crisi financera de 2008, que va afectar i va transformar tot el sistema bancari espanyol amb la caiguda, a més, de la pràctica totalitat de les caixes d’estalvis.

El fins ara president, en el seu comiat, afirma que «ara és el meu moment, el moment de passar el testimoni a una altra generació jove, amb espenta, amb la mateixa voluntat i amb la mateixa força amb què vaig arribar jo a la Caixa fa 21 anys”.

President en funcions

La renúncia d’Antonio Carbonell deixa vacant la presidència de Caixa Ontinyent les funcions de la qual exercirà, fins a l’elecció de nou President per part del seu Consell d’Administració, previsiblement en uns dies, el Vicepresident José Pla Barber, també vinculat a la Caixa per la seua pertinença al Consell d’Administració des de l’any 2000, en el si del qual ha exercit diversos càrrecs.

José Pla és doctor en Ciències Econòmiques amb premi extraordinari de doctorat i certificat europeu, catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València i investigador associat del John Dunning Center de la University of Reading (Regne Unit).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí