Antoni Pardo fa doblet en els Premis de Curtmetratges L’Objectiu Faller de Torrent

0
177

L’acte solidari va recaptar diners destinats a l’associació Corazones Abiertos

La sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent va acollir, la vesprada de diumenge, la gala d’entrega dels Premis de Curtmetratges L’Objectiu Faller; una iniciativa promoguda per la falla Nicolau Andreu per a fomentar la cultura audiovisual entre els fallers i les falleres i amb un objectiu solidari, ja que la recaptació de les entrades es va destinar a l’associació Corazones Abiertos.

L’acte es va iniciar amb el visionat dels curtmetratges participants pertanyents a les falles Escultor Vicente Pallardó, Antoni Pardo, Avinguda Reina Sofia i Pare Méndez. Seguidament, es va fer entrega dels trofeus, i la falla Antoni Pardo va guanyar el primer premi, tant en la modalitat infantil com major. En finalitzar la gala, el president d’Antoni Pardo va anunciar la donació del premi a Corazones Abiertos.

Per a lliurar els premis a les comissions van estar presents a l’escenari les falleres majors de Torrent, Maria Jesús Rincón i Alexia Manzano, acompanyades dels màxims representants de la falla Nicolau Andreu. La regidora d’Eduació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, també va fer entrega d’un premi, ja que el projecte comptava amb la col·laboració de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent, que dóna el premi al millor curtmetratge faller en valencià, en la modalitat adulta i infantil. Els curtmetratges premiats són els de les comissions infantils de les tres falles presentades: Amb tu de la falla Antoni Pardo, Violeta de la falla Avinguda Reina Sofia i Jaumet Jons de la falla Escultor Vicent Pallardó. La regidora va destacar “l’esforç de totes les comissions en la realització dels curts i a més la importància d’este concurs solidari per a l’associació Corazones Abiertos, pel seu treball i la seua labor dia a dia”.Les comissions falleres premiades van ser:

VI Concurs de Curtmetratges modalitat major

  • Millor tècnica i edició: Falla Antoni Pardo
  • Enginy i gràcia: Falla Antoni Pardo
  • Millor actor: Pedro Caballero (Pare Méndez)
  • Millor actriu: Laura Rodríguez (Antoni Pardo)
  • Millor curtmetratge: Antoni Pardo

V Concurs de Curtmetratges modalitat infantil

  • Primer premi: Falla Antoni Pardo
  • Segon premi: Falla Avinguda Reina Sofía
  • Tercer premi: Falla Escultor Vicent Pallardó

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here