Anna rehabilita la seua escola infantil amb els plans de la Diputació de València

0
702
Imatge de la visita de Jorge Rodríguez a Anna

Jorge Rodríguez ha visitat el municipi per a conéixer l’estat de les obres de millora les quals han comptat amb més de mig milió d’euros d’inversió de la corporació provincial

El municipi d’Anna ja ha iniciat els treballs de rehabilitació de la seua escola infantil gràcies a la combinació d’ajudes de diferents plans de la Diputació de València: el Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) i el pla de subvencions destinades a Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Amb motiu d’aquestes tasques, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha desplaçat fins a la localitat per a conéixer l’estat de les obres.

“Anna ha rebut al voltant de 560.000 euros en subvencions en aquests dos anys i alguns mesos de legislatura, els quals s’han destinat d’una banda a millores urbanístiques, però també, demostrant l’especial sensibilitat de l’Ajuntament d’Anna, a una infraestructura tan important com ‘l’escoleta’, que està sent objecte d’una millora global gràcies a l’ajuda de la Diputació de València”, ha destacat Rodríguez.

L’alcaldessa d’Anna, Pilar Sarrión, també ha subratllat la importància d’aquestes dues ajudes i la necessitat d’escometre la rehabilitació de l’edifici: “Hem hagut d’agafar dues parts d’aquests plans per la complexitat de l’obra”. “Ho hem derruït tot per dins i estem dotant a les classes d’un millor sistema d’il·luminació, posarem parquet, hem fet la insonorització acústica de les aules i hem canviat la fusteria”, ha assenyalat.

Des de Diputació també s’explica que, d’aquesta forma, amb poc més de mig milió d’euros, no només es dignificarà una infraestructura vital per a Anna, sinó que a més s’obrirà la possibilitat d’oferir un servei nou per als xiquets i xiquetes del municipi: “No teníem servei de menjador escolar; a partir d’aquest curs, quan finalitzen les obres, ho tindrem”, ha anunciat Sarrión. “Era una obra que s’estava demandant des del municipi i necessitava este arranjament integral”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here