Ana Sanz Biosca i Águeda Calabuig Roselló, noves regines de la Dansà de la Font de la Figuera

0
460
Imatge de l'acte del passat dissabte
Imatge de l’acte del passat dissabte

Des del passat dissabte Ana Sanz i Águeda Calabuig són les noves Regines de la Dansà del 2016 major i infantil de la Font de la Figuera.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com el Regidor de Festes, Mariano Ferriz, van felicitar les noves regines i van aprofitar per demanar “paciència en l’organització de les pròximes festes patronals perquè hi ha molta feina i moltes persones involucrades que s’esforcen a que tot isca bé”.

A aquest acte celebrat al teatre Joan de Joanes va seguir la tradicional pujada al Capurutxo diumenge, en la qual van participar 258 persones i es va oferir el bastó a la persona més major.

El pròxim divendres, 5 d’agost a la nit sonarà l’orquestra Twister a la Plaça Major (un esdeveniment subvencionat pel SARC-DIPUTACIÓ) i el dissabte, festa del Santíssim Crist dels Afligits, una diana a càrrec de la S.M. La Lira Fontiguerense, la missa en honor al patró de la població i una mascletà a càrrec de la pirotècnia Aitana, ocuparan el matí. Les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits finalitzaran amb la solemne processó i un immens Correfocs pels carrers del poble eixe mateix dissabte a la nit.

El regidor de festes, Mariano Ferriz, ha mostrat el seu desig de poder realitzar unes festes “ajustant-nos al pressupost però sense deixar de ser inoblidables per a tots els veïns de la població. Vull agrair la feina de totes aquelles persones que s’esforcen per organitzar aquestes festes, especialment a la comissió de festes que, de forma altruista, posa el seu afany perquè isquen bé”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here