Amics i familiars de l’ex-alcaldessa d’Aielo organitzen un acte de suport per la «persecució» que pateix

0
707
Cristina Mira
Cristina Mira, ex-alcaldessa d'Aielo de Malferit

Amics i familiars de l’ex-alcaldessa d’Aielo de Malferit, la socialista Cristina Mira, estan organitzant un acte d’ «informació i suport» pel que consideren una «persecució injusta i desproporcionada» contra Mira i la seua família per part de l’actual alcalde José Luis Juan Pinter (PP) i del seu equip de govern. D’esta forma s’ha organitzat este acte inicialment per al pròxim divendres 27 de novembre a les 20h al carrer Nino Bravo.

La persecució a la que es fa referència està vinculada a la sentència els tribunals que declaren «nul·la» l’adjudicació a través de subhasta d’una parcel·la municipal a un empresa del marit de l’ex-alcaldessa l’any 2004. Esta resolució afirmava que «una propietat municipal a una persona jurídica regentada pel marit i filles de l’alacaldessa, vulnerant amb això una explícita prohibició i les regles de lliure competència, igualtat, defensa de l’interés públic, sense perjudici d’altres consideracions de caràctere moral».

Així el passat mes de març l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va aprovar ambe els vots en solitari del PP (el PSPV es va absentar) que el marit de l’alcaldessa tornara a les arques municipals 281.000 euros, quantitat estimada que va obtindre de benefici per la construcció d’un edifici de vivendes en el polèmic solar. Esta decisió que va ser recorreguda ha estat avalada finalment pels tribunals. A causa d’este resultat a la població s’estan recollint firmes perquè no es duga a terme.

Els amics i familiars de Cristina Mira que promouen l’acte afirmen que «les actuacions de la corporació han anat massa lluny», i consideren que «ja és hora de manifestar la indignació» i que «es pare el procés iniciat per l’ajuntament, ja que ni l’ex-alcaldessa ni l’empresa del seu marit han perjudicat al poble».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí