Amics del Poble Sahrauí continua la campanya de recollida d’ajude per a la ‘Caravana per la Pau’

0
859
Cartell CAH 2009-2010
De moment s'han recollit 1.200 quilos d'aliments

L’Associació Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva continua amb la iniciativa ‘Caravana per la Pau‘ en la qual s’està recollint aliments bàsics com arròs, sucre i oli de gira-sol per al poble sahrauí que es troba en els Campaments de Refugiats de Tinduf a Algèria. La Campanya d’Ajuda Humanitària continuarà fins el 20 de gener de 2010 amb un punt obert permenentment de recollida d’alimenta a la Casa de la Joventut de Xàtiva al Carrer Montcada.

Segons s’explica des d’este col·lectiu els seus membres estan classificant els aliments que fins ara s’han recollit i que ara se situen al voltant d’uns 1.200 kg en caixes per tal de tenir-ho tot a punt i així afegir aquesta ajuda a la què han arreplegat els altres col·lectius del País Valencià i enviar-lo durant el mes de febrer als Campaments de Refugiats Sahrauís. Amics del Poble Saharauí de Xàtiva s’està encarregant d’organitzar la ‘Caravana per la Pau‘ en les poblacions de la Costera de Xàtiva, la Granja de la Costera, Genovés i Rotglà i Corberà.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva també ha avançat que eixirà el pròxim dissabte 2 de gener al carrer per tal de continuar amb la campanya de recollida d’aliments i per a vendre el calendari solidari amb el Poble Sahrauí 2010. D’esta forma apunten que esta jornada estaran a les portes dels supermercats Mercadona al polígon industrial, a Vidal i al Centre Comercial Plaza Mayor.

Finalment el col·lectiu solidari ha recordat la iniciativa de la venda del calendari amb imatges de xiquets sahrauís que es troba a la venda per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari també el poden adquirir al preu de 5 euros a les llibreries El Vaixell, La Costera i al quiosc-papereria La Tella a Xàtiva, i en la papereria Viñes i Supermax al Genovés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí