Alzira trasllada la ubicació dels espectacles de Sant Bernat per poder controlar l’aforament i la seguretat sanitària

0
4731
Camp d'Esports Venècia d'Alzira.

Els espectacles programats a la plaça Major i al parc Pere Crespi es traslladen al Camp d’Esports Venècia

L’Ajuntament d’Alzira ha decidit traslladar tots els espectacles previstos per a la plaça Major i el parc Pere Crespí al Camp d’Esports Venècia. L’entrada serà gratuïta a tots els espectacles fins a completar l’aforament.

El consistori ha explicat que la decisió es pren «per tal de garantir uns concerts més segurs, ja que el camp de Venècia és un recinte tancat on l’aforament es pot controlar amb les màximes garanties». Així mateix, l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per a poder continuar amb l’aposta per la cultura segura.

D’esta forma, les actuacions que es traslladen al camp de Venècia són el dimarts 20 de juliol l’espectacle de varietats de les 20h; el dimecres 21 de juliol ‘Dando la nota, el musical’, a les 22,30h; el dijous 22 de juliol ‘Divos i divinas’ a les 22,30h; el divendres 23 de juliol ‘La Nànets Band Rock’, a les 19,30h; el dissabte 24 de juliol ‘Picolíssima Serenade’ a les 22,30h.

Totes les activitats s’adaptaran a la normativa de la COVID-19 i algunes d’elles, com les orquestres, han modificat el format per a fer un espectacle amb el públic assegut. Està estudiant-se la possibilitat d’avançar els horaris dels concerts nocturns, per tal de facilitar la mobilitat de les persones que viuen a les poblacions que tenen toc de queda. Si es pren esta mesura, s’anunciarà oficialment en el moment oportú.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here