Alzira tindrà un dels parcs per a mascotes més grans de la província

0
914
El parc de mascotes d'Alzira tindrà més de 2.000 metres quadrats

Una superfície, de més de 2.000 m², dedicada a l’esbargiment per a mascotes que, a més de jocs, comptarà amb bancs, gespa i aigua

El passat dissabte 22 de setembre es va presentar, al parc de l’Alquenència d’Alzira, el projecte del nou espai per a mascotes que estarà ubicat al mateix parc. Una superfície, de més de 2.000 m², dedicada a l’esbargiment per a mascotes que, a més de jocs, comptarà amb bancs, gespa i aigua.

La Regidoria de Gestió Urbanística té previst iniciar les actuacions de condicionament d’esta zona per a mascotes a partir de la segona quinzena del mes d’octubre. Tant l’arquitecte del departament com la tècnica de parcs i jardins de l’Ajuntament d’Alzira han realitzat el projecte amb l’assessorament de l’associació protectora d’animals LaCua d’Alzira. També es tindran en compte les opinions i els suggeriments aportats pels usuaris que assistiren el passat dissabte a la presentació del projecte i que habitualment visiten el parc amb els seus gossos.

Una altra de les novetats que cal destacar és que l’Ajuntament d’Alzira recupera la imatge del vigilant al parc. És a dir, que a partir de la segona quinzena d’octubre, al parc de l’Alquenència hi haurà un vigilant que vetlarà pel compliment de l’ordenança vigent en matèria de parcs i jardins i animals de companyia.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística ha declarat al respecte: “Com ja vaig dir, este és un projecte que realitzem amb molta il·lusió per vàries raons, principalment per complir una demanda dels propietaris de mascotes. Aleshores, el parc de l’Alquenència tindrà una de les zones més grans dedicada als animals de tota la nostra província i, entre tots, hem de fer d’este parc una zona entranyable; cuidar l’entorn és responsabilitat de tots i hem de ser conscients que tenim drets però també deures. Per això, anem a recuperar els vigilants en este parc per tal que informen degudament de quina ha de ser la conducta dels usuaris i propietaris de mascotes, segons l’ordenança municipal”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí