Alzira tanca les falles 2017 amb 1.000 tones de residus retirades del carrer, un 10% més que l’any anterior

0
1010
Membres del dispositiu de neteja de falles d' Alzira

En la nit de la cremà d’ Alzira van haver 56 persones treballant en la neteja que van haver d’estar actives fins les 7,45h del dia 20 de març

Acabades les festes de les Falles l’Ajuntament d’ Alzira ha fet balanç dels residus generats durant estos dies, explicant que han estat retirats a la ciutat des de l’inici de mes fins al dia de la cremà 966 tones, fet que ve a suposar un 10% més respecte a l’any anterior.

Pel que fa a la dotació i neteja de la nit de la cremà, l’Ajuntament d’ Alzira explica que han participat 56 persones. L’empresa encarregada de la neteja viària a la ciutat, FCC, ha desplegat un dispositiu per tal de fer front a la retirada de les deixalles originades pels monuments fallers, així com la brutícia generada a la via pública deguda a la massificació de veïns i visitants que han omplit els carrers de la ciutat.

Des de les 00h fins a les 7,45h del dia 20 de març, l’equip de neteja es va dedicar a la retirada de la brutícia dels carrers, destinant més de 2,5 hores més respecte a anys anteriors.

A banda de la dotació personal ha hi hagut un desplegament important de vehicles i maquinària necessària per a dur endavant les tasques de neteja: 2 furgonetes; 5 furgons de transport d’equips; 3 escombradores més 3 bufadores; 1 camió cisterna; 1 furgó hidronetejador; 1 bolquet amb plataforma elevadora; 5 retroexcavadores; 4 camions banyera; 3 camions Centauro; 1 furgó transportacontenidors; 4 camions i 2 furgons d’arreplega de fem.

Respecte a les tones de brutícia arreplegades, ha anat en augment en els últims anys, passant de les 190 tones de l’any 2013 a les 248 de l’any 2017, més d’un 11%.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Acaben a Alzira les obres per millorar l'accessibilitat a l'exterior del cementeri municipal

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha manifestat que “s’ha aconseguit la retirada de les restes de la cremà en un temps rècord, ja que en poc menys de huit hores l’empresa encarregada de la neteja de la ciutat d’Alzira ha retirat de la via pública les 248 tones de residus generats per la cremà”.

Cal assenyalar que s’ha realitzat un servici personalitzat a cada comissió, retirant dels casals 30 tones de residus, entre l’1 al 19 de març.

Pel que fa a la suma total de residus retirats a la ciutat des de l’inici de mes fins al dia de la cremà, la quantitat ascendix a 966 mil quilos, fet que ve a suposar un 10% més respecte a l’any anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here