Alzira també suspén les festes de barris i partides per la crisi sanitària del coronavirus

0
2028
Alzira suspén totes les festes de barris

La Junta Coordinadora de Festes Barris i Partides ha pres la decisió amb acord per unanimitat per tots els presidents de les diferents festes

Després de caure les Festes de Sant Bernat d’Alzira, l’Ajuntament ha anunciat que també se suspenen les festes de barris i partides per la crisi sanitàira del cornoavirus. Apunten així que la situació de la pandèmia per la COVID-19, està afectant a tots i cadascun dels sectors que es dediquen a treballar en conjunt per a les festes i la cultura festiva valenciana tots els dies de l’any.

El consistori explica que, després d’haver valorat diverses possibilitats per poder continuar la tradició de les festes de barri, la Junta Coordinadora de Festes Barris i Partides amb acord per unanimitat per tots els presidents de les diferents festes, suspén totes les activitats que tenia programades i totes les festes de barri i partides, des de juny fins a octubre, «pel bé de les festes i ciutadans per pal·liar aquesta situació tan angoixant per a tots».

«Aquesta decisió ha sigut difícil de prendre, però som conscients que no hem de posar en perill la salut dels festers i festeres», s’ha manifestat des de la Junta Coordinadora. A més conclouen apuntant que «volem donar ànims de tots els festers i festeres majors i dir que de segur en la mesura que la situació sanitària ens ho permeta, tornaran a omplir els carrers dels nostres barris i partides, amb les nostres volgudes imatges. Mentrestant continuarem aplaudint tota la gran llavor que s’està realitzant per part de tots perquè tot torne a la normalitat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí