Alzira sol·licita 600.000 euros per posar en marxa tres tallers d’ocupació més

  0
  1681
  Cadascun dels cursos comptaria amb 10 alumnes

  Les àrees que es tractarien a Azlira serien les de jardins i zones verdes, gestió administrativa i comptable i sistemes de gestió de la informació

  IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible 600.000 euros per posar en marxa el programa DINAMITZA’T, tres tallers d’ocupació amb contractes d’un any dirigits a 30 joves aturats/des d’entre 16 i 30 anys inscrits/es en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  Aquest projecte tindrà tres especialitats formatives amb 10 alumnes en cadascuna d’elles, que realitzaran la formació i les pràctiques als distints serveis municipals: Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; activitats de gestió administrativa, gestió comptable i gestió administrativa per a auditories; i sistemes de gestió de la informació.

  Ivan Martínez, regidor de l’àrea, ha manifestat que «aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat homologats. Es formalitzarà un contracte per a la formació i l’aprenentatge, a jornada completa des de l’inici del projecte I durant un any. Des d’IDEA i la regidoria continuarem treballant per combatre l’atur, dins de les nostres possibilitats, perquè la nostra prioritat és crear treball. Cal recordar, a més a més, que l’Ajuntament ja té en marxa quatre tallers d’ocupació per a aquest 2018, que estan beneficiant a més de 80 aturats/des, quan en el 2015 no hi havia cap aprovat».

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí