Alzira instal·larà reixes per evitar acumulació d’aigua durant pluges moderades a un punt sensible de confluència

0
1162
Imatge de les obres a Alzira.

Les reixes s’instal·len a la confluència dels carrers Simat i Alquenència

L’Ajuntament d’alzira treballa en solucinaar els problemes d’acumulació d’aigua a les zones més sensibles i vulnerables de la ciutat cada vegada que hi ha episodis de pluges.

Segons es va determinar en el Pla Director de Sanejament d’Alzira, dut a termini per Aigües de València com a empresa concessionària del servei a la ciutat, una de les zones on feia falta actuar era al carrer Simat amb la confluència amb el carrer Alquenència.
En este punt concret s’acumulen les aigües superficials al confluir les corrents que apleguen de la redona de la palmera i les del parc de l’Alquenència.

Per tal de donar solució a esta problemàtica s’està procedint a la col·locació de tres reixes als laterals del pas de vianants, d’esta manera s’aconseguirà una major evacuació de les escorrenties d’aigua.

«La ubicació d’estes reixes als laterals s’ha fet per evitar el soroll que estes poden ocasionar al pas de l’elevat trànsit de la zona. Amb esta actuació es persegueix evitar l’acumulació d’aigua en episodis de pluges moderades, ja que el veïnat d’esta zona es veu abocat a patir inundacions cada vegada que plou de manera persistent», segon el regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans, Fernado Pascual.

Els treballs de col·locació de les reixes d’evacuació de les aigües es van iniciar dilluns i està previst que estiguen finalitzats abans que acabe la setmana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí