Alzira regula la publicitat en les tanques del nucli urbà i del terme municipal

  0
  1311
  Alzira regula les dimensions i estètica de les tanques publicitàries

  L’ordenança d’Alzira té com a objecte homogeneïtzar i regular les condicions a què hauran d’estar subjectes a les diverses modalitats de publicitat

  L’Ajuntament d’ Alzira impula el projecte de l’ordenança municipal reguladora de la instal·lació de publicitat visible des de la via pública al terme municipal de la ciutat. L’ordenança té com a objecte homogeneïtzar i regular les condicions a què hauran d’estar subjectes a les diverses modalitats de publicitat (tanques, cartells, pancartes, banderoles i ròtols).

  Esta homogeneïtzació es pretén ajustar al model de ciutat l’estètica que es busca des de l’Ajuntament d’ Alzira, per tal d’anar acabant amb la pràctica habitual de realitzar publicitat d’una manera no regulada.

  Ja que la regulació de les normes urbanístiques no detalla dita activitat, i per tant no regula les zones adequades per al desenrotllament de la mateixa l’ordenança passa a aclarir i sistematitzar el tipus de suport adequat, les seues dimensions, l’emplaçament i aconseguir una estètica urbana adequada.

  A partir d’ara es regularan: les limitacions a la publicitat exterior en sòl urbà amb tipologia Centre Històric; condicions de rètols comercials i professionals; publicitat audiovisual; instal·lació en sòl urbà no inclòs en unitats d’execució; les tanques de publicitat en solars pendents d’edificació; cartells i tanques de publicitat mitgeres com la propaganda en solars en construcció, així com les obligacions del titular de la llicència.

  Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, manifesta que «amb esta ordenança Alzira dona un pas endavant per tal de què la ciutat guarde una estètica, lluny de la publicitat que acaba inundant qualsevol racó de la ciutat de manera indiscriminada».

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí