Alzira recomana als veïns fer tractaments preventius davant la plaga de processionària en els pins

0
1636
Exemplar d'un pi amb processionària

Es recomana consultar amb les empreses del municipi especialitzades en el tractament i control d’estes plagues per a una major seguretat i correcta eliminació

Davant de la possibilitat que en els últims anys haja detectat en propietats particulars la presència de bosses de processionària (Thaumetopoea pityocampa), a partir d’este mes d’octubre l’Ajuntament d’Alzira aconsella, en les parcel·les, iniciar les actuacions preventives per a evitar la proliferació d’erugues i les processons durant la següent primavera.

El consistori adverteix que “la presència d’este insecte en l’entorn pròxim als habitatges suposa un greu perill per a les persones i els animals domèstics degut als pèls urticants que es desprenen i floten en l’aire, fet que provoca irritació en l’orella, el nas i la gola, així com intenses reaccions al·lèrgiques”.

Per tot això, es recomana consultar amb les empreses del municipi especialitzades en el tractament i control d’estes plagues per a una major seguretat i correcta eliminació. Així, es podrà assessorar sobre els tractaments menys nocius i més eficaços per al medi ambient. Este període és una època convenient per a això.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here