Alzira rebrà 1 milió d’euros de fons europeus per al ‘Viatge a l’Empleabilitat’, que beneficiarà a 150 desocupats

0
1701
Idea ha estat una eina per fomentar l'empleabilitat d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira rebrà 923.000 euros del Fons Social Europeu, a través del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, per a finançar el ‘Viatge a l’Empleabilitat 2019-2021’, que beneficiarà 150 persones desocupades

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA ha vist aprovat ‘El Viatge a l’Empleabilitat'» amb més de 900.000 euros. Aquest projecte té tres anys de durada (2019-2021) per formar un total de 150 persones aturades, que rebran una beca durant el període de formació i també de pràctiques en empreses. El total de la inversió serà d’1.850.000 euros (50% amb recursos propis i 50% amb finançament europeu).

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «el Viatge a l’Empleabilitat és un dels projectes més innovadors i ambiciosos que hem dut a terme des d’IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus. Es tracta de poder formar, amb una beca a cada alumne, a 150 joves aturats i aturades, per a obtindre un certificat de professionalitat i en aquells sectors que més demanda de formació tenen com són l’hosteleria, la fabricació mecànica, d’administratiu i organització logística amb coneixements d’anglés; i, no menys important, la formació d’atenció sociosanitària en l’àmbit dels serveis socials. Estem molt satisfets dels resultats i les oportunitats que estem donant a desenes de persones a l’atur, i pretenem consolidar aquest projecte per als propers tres anys. Volem igualment agrair, en nom de l’Ajuntament, el treball de l’agència IDEA i el seu equip humà per l’esforç que s’està fent per donar més facilitats i oportunitats a les persones a l’atur».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí