Alzira instal·larà un punt públic de recàrrega per a cotxes elèctrics

0
1182
Ajuntament d' Alzira

Este punt de recàrrega semi-ràpida exterior estarà ubicat a la plaça del Regne i comptarà amb una tensió de 400 v c.a, corrent de 32 A i una potència de 22 kW

‘Punt de recàrrega semi-ràpida exterior’. Eixa és la nomenclatura del punt de recàrrega d’energia per a vehicles elèctrics, que instal·larà pròximament l’Ajuntament d’Alzira a la ciutat.

Este punt de recàrrega semi-ràpida exterior estarà ubicat a la plaça del Regne i comptarà amb una tensió de 400 v c.a, corrent de 32 A i una potència de 22 kW, amb quadre de proteccions elèctriques, senyalització i demarcació a la plaça.

Els temps van canviant i la tecnologia va a gran velocitat, tant que a hores d’ara el vehicle elèctric està imposant-se en el mercat i és una bona alternativa per a disminuir el consumde carburants més contaminants.Està enregistrant-se un augment constant de la compra de vehicles elèctrics, i en conseqüència també el número de punts de recàrrega disponibles, sumant-se Alzira a la xarxa.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística,destaca que; “Alzira està convertint-se en una ciutat moderna, actual, accessible i sostenible. Avancem també amb la tecnología i els avantatges que ens aporta, com a hores d’ara els vehicles elèctrics. Des de fa uns anys està imposant-se el canvi en este sector i la nostra ciutat se suma a eixe canvi afavorint que els usuaris d’esta classe de vehicles tinguen un servici d’estes característiques. Alzira es fa gran amb el canvi .”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here