Alzira promourà el valencià amb frases de personatges il·lustres en bossetes de sucre per a les falles

0
2175
Frases de personatges com Joan Fuester es recullen als sobrets d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira pretén visualitzar més el valencià en un sector important com és el festiu, i especialment les falles per la seua implantació social

La regidoria de Cultura d’Alzira enceta una campanya de promoció del valencià adreçada a l’àmbit festiu. Es tracta d’una acció de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il·lustres valencians.

Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esport i Promoció del Valencià, assenyala que amb esta campanya «l’Ajuntament d’Alzira aposta per visualitzar més el valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el festiu, en especial les falles, de gran implantació social, i un dels àmbits on es manté molt viu».

Les falles interessades a participar en la campanya poden passar a arreplegar les caixes de sucre per l’Oficina del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià) (c/Sant Roc s/n, 2a planta) 96.245.92.50 ext. 318 i 317.

Recentment l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en sectors com el del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de ‘Bon Nadal’ i vocabulari nadalenc adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here