Alzira posarà en ús les portes d’accés del parc de l’Alquenència en 2021

0
1204
Portes d'accés al parc de l'Alquenència d'Alzira.

Des de l’inici de la legislatura anterior, en 2015, el parc ha sofrit diverses intervencions en els seus parterres per tal de millorar l’arbratge

Les portes d’accés al parc de l’Alquenència que es van instal·lar fa alguns anys sense que fins ara s’haja pogut fer ús d’elles. Una de les prioritats de la Regidoria de Serveis Urbans és la d’anar esmenant tot allò que necessita una intervenció per tal de deixar-ho en condicions i poder donar-li utilitat.

Seguint este criteri ha aplegat el torn d’intervindre en les portes del parc. Després de la reparació de totes elles podran realitzar la funció per a la qual van ser instal·lades, obrir i tancar el recinte, a partir de 2021.

«Amb el tancament del parc a les deu de la nit perseguim minimitzar certes pràctiques que fins ara venen produint-se aprofitant que és una zona tranquil·la i poc transitada a la nit», ha destacat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

Des de l’inici de la legislatura anterior, en 2015, el parc ha sofrit diverses intervencions en els seus parterres per tal de millorar l’arbratge que convetix este recinte en el gran pulmó verd de la nostra ciutat. Amb el tancament nocturn del parc els tècnics encarregats de la supervisió del mateix consideren que es podrà preservar molt millor l’abundant vegetació que alberga.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí