Alzira posa en marxa un programa de formació i ocupació que beneficiarà 50 aturats

0
1617
Idea ha estat una eina per fomentar l'empleabilitat d'Alzira

El ‘Viatge a l’Empleabilitat 2019’ que desenvolupa l’Ajuntament d’Alzira es desenvoluparà fins l’any 2021

Alzira, 7 de febrer del 2019. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball i IDEA, ha obert el termini per a la selecció de personal i de l’alumnat del projecte “Viatge a l’Empleabilitat 2019”.

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “aquest projecte es desenvoluparà a Alzira entre el 2019-2021, i enguany millorarà la formació de 45 persones desocupades, amb una beca, i la contractació del personal docent i administratiu. Es tracta de tres itineraris formatius dins les necessitats de treball detectades en distints sectors. El programa del ‘Viatge a l’Empleabilitat’, és un dels més importants que es realitzen a IDEA, suposa una inversió total d’1.800.000 euros i ha rebut una subvenció de 900.000 del Fons Social Europeu».

Per aquest any, “el Viatge a l’Empleablitat” es troba articulat en tres itineraris formatius amb 15 alumnes en cadascun d’ells:
·Itinerari 1: Hosteleria. Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar (Servicis de Bar i Cafeteria), gràcies a l’homologació del restaurant del Respirall com a Escola de Cuina d’IDEA.
·Itinerari 2: Electromecànica. Operacions Auxiliars de Fabricació mecànica, amb la col·laboració del Centre de Formació Professional Luis Suñer.
·Itinerari 3: Atenció a persones depenents, amb la implicació del departament de Serveis Socials.

A més, aquest projecte inclou també la selecció de personal docent: un Coordinador, un Auxiliar Administratiu, un docent doble especialitat d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar, un docent especialitat d’ Operacions Auxiliars de Fabricació i un docent, especialitat en Atenció sòciosanitària a persones en domicili, per a les accions de tutorització i d’orientació laboral per als 45 participants, i suporten les àrees transversals: Anglés, Noves Tecnologies i Igualtat d’oportunitats entre homes i dónes.

El termini de presentació sol·licituds: del 31 gener a 13 de febrer de 2019, inclusivament, en la CLAU. Les persones interessades poden informar-se en: https://www.idea-alzira.com/viaje-a-la-empleabilidad, en les dependències d’IDEA (c/ Ronda d’Algemesí, 4) o al telèfon 962 45 51 01

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí