Alzira posa en marxa un ‘minipunt net’ a la plaça Major per la recollida de residus per reciclar

0
819
El punt de reciclatge ubicat a la plaça Major d'Alzira.

A aquest punt es poden recollir des de càpsules de café a piles i bombetes

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, continua apostant pel reciclatge, per això ha instal·lat un minipunt net a la plaça Major que permet la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparell elèctrics i electrònics; carregadors; piles, bateries i acumuladors; bombetes led; i bombetes de baix consum.

“En els primer dies de funcionament el resultat és altament satisfactori, ja que s’han dipositat tot tipus d’elements en els espais habilitats en el minipunt net. Fer un bon ús és positiu per a totes i tots, ja que ajuda a mantindre en condicions el medi ambient al municipi”, segon el regidor encarregat de l’àrea, Fernando Pascual.

La sensacional acollida del minipunt net a la plaça Major ànima a que en un futur s’instal·len més en altres llocs d’Alzira per a facilitar la tasca del reciclatge.

“Afortunadament cada vegada estem més conscienciats en la necessitat de reciclar perquè entre altres coses ajuda a evitar l’explotació dels recursos naturals; s’eviten els mètodes d’extracció de recursos naturals, que són invasius i contaminants; a més de reduir la contaminació, proporcionant una atmosfera més neta”, ha assenyalat el regidor

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here