Alzira posa en circulació 2.000 bons de compra per revitalitzar el consum en el comerç local

0
3179
L'Ajuntament d'Alzira abona el 40% del bo de consum.

Els bons tindran un valor de 50 euros en els quals el ciutadà abona 30 euros i l’ajuntament els 20 restants

Es tracta d’una iniciativa que afavorix que tant la ciutadania com els comerços locals puguen fer compres i beneficiar-se d’una aportació directa de l’Ajuntament de 20 euros per cada bo de compra. Els bons de comerç són ajudes que permetran la reactivació de comerç amb compres efectuades abans del 15 de desembre de 2020.

«Amb esta campanya destinem els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat, ja que posem en circulació 100.000 euros en l’economia local» assegura Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de Idea.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d’IDEA, fins esgotar existències i seguint l’ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. Es tracta de «Targetes electròniques prepagament de 50 €, (amb la imatge de la Targeta d’Alzira), en les quals el ciutadà abona 30 euros i l’Ajuntament els 20 euros restants.

Només es pot pagar amb els bons de comerç en els 360 [comerços i serveis adherits a la Targeta d’Alzira] que figuren a www.alzira.portaldelcomerciante.com. Els comerços no adherits que estiguin interessats a formar part de la campanya poden sol·licitar l’adhesió al formulari següent https://www.idea-alzira.com/tarjeta-de-alzira.

La compra dels bons es realitzarà EXCLUSIVAMENT A TRAVÉS DE L’AGENDA DE CITA PRÈVIA habilitada a l’efecte, reservant l’horari disponible, que publicarem en breu en la web de IDEA, i en: BONS DE COMERÇ D’ALZIRA. Només s’admetrà el pagament amb targeta bancària amb un límit de 6 bons per persona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí