Alzira posa a la venda les entrades per als concerts de Samantha i La Fúmiga, La Oreja de Van Gogh i el tribut a Sabina


0
2355
La Fúmiga actuarà a Alzira el dimecres 23 de juliol.

Els concerts són al recinte firal amb un aforament de 2000 localitats i les entrades es podran adquirir a partir d’aquest divendres 25 de juny a les 12 hores

Aquest divendres a les 12 hores es posen a la venda les entrades per als concerts de Sant Bernat organitzats per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira: Samantha i La Fúmiga, la Oreja de Van Gogh, i el Tribut a Sabina.

Els interessats a assistir poden adquirir la seua entrada pels canals habituals, en línia a través de www.notikumi.com, i en cas que queden existències, a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21.30h o bé una hora abans de l’acte a la taquilla.

Totes les actuacions de venda o entrada amb invitació se celebraran al recinte firal amb un aforament de 2000 localitats, distribuïdes en cadires degudament separades i d’acord amb les mesures sanitàries vigents en el moment de la celebració dels concerts. En cas que hi haja canvis en la normativa s’adaptarà el format a la mateixa.

“Hem treballat per a poder oferir uns concerts segurs per al públic i que s’ajusten a la normativa vigent en estos moments. S’ha hagut d’adaptar els formats de l’esdeveniment i limitar l’aforament a 2000 persones” ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez.

Tal i com ja es va anunciar a principi de mes, la programació de concerts de festes inclou el dia de Sant Bernat a les 22:30 hores, l’actuació del grup alzireny La Fúmiga amb la gira ‘Havia de passar’ i de la jove Samantha Gilabert (OT) amb la gira ‘Todo de mi’. Serà divendres 23 de juliol, al recinte firal on també podrem escoltar el tema Ja no fa mal en el que col·laboren els dos i que en pocs dies va aconseguir arribar al número 1 d’iTunes en tota Espanya. El preu del concert conjunt és de 8 euros.

El recinte firal també serà escenari també del concert de La Oreja de Van Gogh, que actuarà el dissabte 24 de juliol a les 23 hores. La banda donostiarra torna als escenaris en 2021 per a presentar-nos les seues noves cançons en directe amb la gira “Un susurro en la tormenta”. Fins a 11 noves cançons, tots temes molt esperats per a gaudir-los en directe pels seus fans al costat dels seus grans èxits de sempre. Les entrades tenen un preu de 8€.

‘500 noches, Sabina en las vena’, és el tribut a Sabina del què podrem gaudir el dimecres 21 al recinte firal a les 22.30 h. Les entrades tenen un preu de 3 euros.

Per a completar els concerts que acollirà el recinte firal tindrem l’actuació de Produccions La Tribu amb l’espectacle Con mucho gusto que rememora la gira d’El gusto es nuestro protagonitzada en el seu dia per Ana Belen, Victor Manuel, Joan Manuel Serrat i Miquel Ríos. Este concert requerix entrada amb invitació, que es pot sol·licitar a través de notikumi.com i en cas de quedar existències a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21.30h o bé una hora abans de l’acte a la taquilla del recinte firal.

PROGRAMACIÓ COMPLETA

DIMECRES, 21 DE JULIOL
– TRIBUTO A SABINA. Sabina en las venes. Un espectacle que recrea els millors temes d’este polifacètic artista. Preu 3€. Recinte firal. A les 22.30 hores.
– DANDO LA NOTA, EL MUSICAL. Un espectacle amb música en directe i gran varietat d’actuacions. Plaça Major, a les 22.30 hores.

DIJOUS, 22 DE JULIOL
– Divos i Divinas. Un espectacle amb cançons de diverses èpoques i amb uns i unes intèrprets de primer nivell. Plaça Major a les 22.30 hores.
– La Tribu, amb CON MUCHO GUSTO. Un espectacle musical que rememora la famosa gira El Gusto es nuestro. Músics ens directe. Recinte Firal, a les 23.00 hores.

DIVENDRES, 23 DE JULIOL
– CAMILO SUPERSTAR. Espectacle musical que ens du les millors cançons d’este internacional artista. Plaça Major, a les 22.30 hores.
– LA NÀNETS BAND ROCK. Espectacle musical Infantil al Parc Pere Crespí, a les 19:30 hores.
– SAMANTHA I LA FÚMIGA. Actuació de l’artista alacantina i del grup d’Alzira La Fúmiga, un dels més importants al panorama musical actual. Preu 8€. Recinte Firal, a les 22:30 hores.

DISSABTE, 24 DE JULIOL
– PICCOLÍSSIMA SERENADE. Un espectacle que uneix dos orquestres molt importants d’Alzira, la Prometida i la mítica Serenade. Un concert que ens recordarà els millors temes de tots els temps. Plaça Major, a les 22.30 hores
– LA OREJA DE VAN GOGH. Un clàssic ja dels escenaris de tot l’estat, amb la gira “Un susurro en la tormenta”. Preu 8€ Recinte Firal, a les 23.00 hores.
– Paco Calonge, Lourdes Onrubia, Marta López. Actuació d’espectacle de varietats Parc Pere Crespí, a les 22.30 hores

Estan previstes altres actuacions més menudes, passacarrers musicals, animacions i activitats per a xiquets i xiquetes que es detallaran en la programació completa pròximament.

Cal dir que totes les activitats s’adaptaran a la normativa COVID i algunes d’elles com les orquestres, han modificat el format per a fer un espectacle amb el públic assegut. D’acord amb la normativa sanitària, l’aforament al recinte firal serà per a 2000 persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here