Alzira posa a la venda les entrades per al Concert de Zoo i Pupil·les de la festa del 9 d’Octubre

0
1574
Cartell del concert del 9 d'Octubre a Alzira.

Les entrades es posen a la venda aquest dijous 16 de setembre per a un concert que tindrà lloc el 8 d’octubre al recinte firal, amb un aforament de 2.000 persones

Des d’aquest dijous 16 de setembre a les 12 del migdia es podran comprar les entrades per al Concert del 8 d’octubre amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre de 2021, organitzats per la Regidoria de Cultura. Enguany els grups que actuaran són Zoo i el grup el local Pupil·les.

Donades les circumstàncies sanitàries el recinte firal comptarà amb un aforament de 2.000 localitats, distribuïdes en cadires degudament separades, ús de mascareta obligatòria i d’acord amb les mesures sanitàries vigents en el moment de la celebració dels concerts.

Els interessats a assistir poden adquirir la seua entrada pels canals habituals, en línia a través de www.notikumi.com, i a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21.00h o bé una hora abans de l’acte a la taquilla en cas que queden localitats. El preu en venda anticipada és de 10 euros en www.notikumi.com. O a les taquilles del Gran Teatre dimarts i dijous en horari de 19.30 a 21 hores.

“Des de la regidoria continuem treballant per a oferir l’accés a la cultura d’una manera còmoda, segura i amb responsabilitat. Volem donar continuïtat a un esdeveniment que ens identifica com a poble, que aposta per la música en valencià i que suposa una opció molt interessant especialment entre el públic més jove. Arribem a la sisena edició d’este concert que ja és referent a la comarca i a tot el territori, on donem veu als nostres grups, locals i en valencià ” assegura Alfred Aranda, Regidor de Cultura

A més afig, “Esperem repetir l’experiència de Sant Bernat, quan ja vam celebrar concerts d’estes característiques que van estar un èxit de participació i un exemple de responsabilitat per part del públic assistent”

El concert començarà a les 21 hores amb l’actuació de Pupil·les i en acabar serà el torn de Zoo. En esta ocasió no hi haurà servei de barra.

Autorització de menors d’edat

En el cas que el menor tinga menys de 16 anys deurà d’anar acompanyat d’un adult i l’autorització corresponent; i en el cas de menors amb 16 o 17 anys, podran accedir amb només l’autorització corresponent i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/tutora legal. L’autorització estarà disponible online ací, o a la web de notikumi, es pot demanar abans de les 14 hores del 8 d’octubre per correu electrònic a granteatre@alzira.es o bé a la taquilla del concert el mateix dia de l’actuació a partir de les 20 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí