Alzira posa a la venda les entrades dels concerts del 9 d’Octubre que tindran a El Diluvi i a Xavi Sarrià

0
1148
Cartell dels concerts del 9 d'Octubre d'Alzira

Amb esta proposta la regidoria de Cultura continua apostant per una oferta musical d’èxit entre els més joves i promocionar la música en valencià

Alzira ja ha posat a la venda les entrades per al concert del 9 d’octubre, que serà dimarts 8 d’octubre al Recinte Firal. El concert comptarà amb grups com El Diluvi o cantants com Xavi Sarrià, i d’altresque farem públics pròximament. Amb esta proposta la regidoria de Cultura continua apostant per una oferta musical d’èxit entre els més joves i promocionar la música en valencià.

El regidor Alfred Aranda, ha destacat: “la importància de fomentar la música de la nostra llengua, especialment entre els joves. Al mateix temps difonem el dia 9 d’Octubre, data que marca el naixement del nostre poble. Un poble que camina cap a un futur més autèntic i solidari.Animetots els veïns i veïnes d’Alzira i la Comarca a què acudisquena este concert, que és la 5a edició i que sempre ha sigut un èxit d’assistència.”

Cal recordar que els menors de 14 anys han d’acudir acompanyats per un adult i amb una autorització del pare, mare o tutor. Per als menors entre els 14 i 17 anys és obligatòria l’autorització.

Les entrades es poden comprar en Instant Ticket, mitjançant la web https://www.instanticket.es/#/detalle/C9OCT@Janto_SAB/RFALZIRA les 24 hores i al telèfon 902 444 300 de 8 a 23 hores. I també a https://www.notikumi.com/2019/10/8/tornem-concert-9-doctubre-en-alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here