Alzira organitza el cap de setmana tecnològic per a joves amb robòtica i competicions de videojocs

0
1330
Ajuntament d'Alzira

Es faran des de tallers per dissenyar robots, fins competicions de jocs com el Fortnite, FIFA i Call of Duty

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un cap de setmana tecnològic dirigit als més joves. Divendres de vesprada tindrà lloc el taller de robòtica, des de les 19.30 fins a les 21.30 hores a la Casa de la Cultura. Es tracta d’una activitat gratuïta dirigida a majors de 12 anys. Els participants dissenyaran i construiran el seu propi robot. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors i a utilitzar els diferents sensors: tacte, llum, ultrasons i so.

Amb la utilització de la metodologia LEGO Education, basada en la construcció activa i el descobriment, esta activitat contribuïx al desenvolupament dels valors d’innovació, creativitat, pensament crític i comunicació. A més, fomenta les capacitats en els àmbits de les tecnologies de la informació i el treball en equip.

“Es tracta d’oferir opcions d’oci alternatiu per als joves que realment suposen una jornada divertida i sana, en què es fomenten les seues aptituds de treball i al mateix temps creen de manera divertida”, assegura Albert Furió, regidor de Joventut.

El dissabte 17 de novembre arriba el torn del campionat de consoles que conduix
l’empresa Logro Desbloqueado que tindrà lloc a sala d’estudis de la biblioteca municipal d’Alzira des de les 17.00 a les 24.00 hores.

Els interessats a participar han fet la seua inscripció i, fins al moment, hi ha 65 joves inscrits en esta activitat, a falta d’incorporar les inscripcions de dijous i divendres.
La dinàmica del joc implica la congregació de tots els participants a la biblioteca a les 17.00 h, moment en què es consensuarà entre tots el modus operandi del joc, individual, per parelles o grups i els casos en què la competició es juga en forma de lliga o eliminatòria.

Concretament els jocs són: Fortnite, FIFA 18/19, Call of Duty, Dragon Ball Z, Forza Motorsport i Minecraft, entre altres. També es disposarà del joc CLASH ROYALE per a dispositius mòbils i tauletes tàctils.

Per concloure la jornada, des de les 19.00 fins a les 21.00 hores, la plaça de les Lletres Valencianes acollirà el concert Games&Symphonies Pocket, en el qual es podrà gaudir de la millor música dels videojocs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí