Alzira obri la temporada de la piscina descoberta

0
948
Piscina descoberta d'Alzira

Entre els serveis que s’oferirà hi ha cursos quinzenals de natació per a xiquets i adults, a més de cursos d’aquaeròbic

Alzira ja ha posat en funcionament el servei de la Piscina municipal descoberta, situada al Camp d’Esports Venècia, junt a la piscina coberta.

Des d’este divendres, els alzirenys podran fer ús de les instal·lacions els set dies de la setmana, amb horari ininterromput d’11.30 del matí fins a les 20.00 hores. Els serveis que s’oferixen, amb la possibilitat de realitzar, a més del bany lluire, cursos de natació i sempre amb la supervisió d’un servei de socorrisme.

Concretament s’oferixen cusos quinzenals de natació per a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys i adults, a més de cursos d’aquaeròbic. Si estàs interessat pots demanar informació a la piscina o telefonant al 685.56.61.57.

Al llarg dels últims anys s’ha anant millorant l’espai de la piscina descoberta; i actualment ja compta amb zones de vestuaris totalment equipades, música ambiental, zones d’ombra, zones verdes on prendre el sol, a més d’oferir un ampli equip de professionals disposats a ajudar els usuaris en tot allò que necessiten.

Cal recordar que les instal·lacions disposen d’un espai reservat als més menuts, per tal que també tinguen la possibilitat de refrescar-se este estiu.

Qualsevol persona té la possibilitat de gaudir este estiu d’una piscina amb instal·lacions de qualitat en ple centre urbà de la nostra ciutat per tal de refrescar-se i combatre la calor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí