Alzira amplia el número de nínxols del cementeri amb una inversió de 321.000 euros

0
1383
Imatge del nou bloc de nínxols del cementeri d'Alzrias

S’han construït 112 nínxols en 4 altures de 28 nínxols dobles cadascuna, que equivalen a 224 inhumacions o restes

Al llarg de l’any 2017 s’han estat realitzant diverses actuacions, invertint en la millora de les instal·lacions del cementeri municipal, d’entre quals ha estat l’ampliació del número de nínxols repartits en dos blocs de quatre altures. El primer és la construcció d’un grup de 112 nínxols dobles, ubicats en la zona contemporània, amb el nom de «Pla de la Murta» i que consta de quatre façanes, dos d’estes principals, on cauen les boques de tots els nínxols amb la possible distribució: 28 nínxols dobles per 4 altures correspondria a 112 nínxols dobles equivalents a 224 inhumacions o restes. El segon bloc consta de les mateixes característiques però amb la denominació «Grup Tallat Roig».

Tots dos nous edificis s’han urbanitzat a la zona perimetral de l’edificació principal, connectant-la amb l’entorn ja urbanitzat, per facilitar així la seua accessibilitat i possibilitat d’ús, tot allò amb una inversió de 321.000 euros.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística també s’informa que s’ha realitzat la reparació d’altres nínxols que han quedat a la venda a un preu molt més econòmic.

Pel que fa a altres actuacions de millora, es recorda que durant 2017 s’han instal·lat càmeres de seguretat per tal d’evitar actes vandàlics i robatoris a l’edifici que donen més tranquil·litat a tots els visitants; també s’ha invertit en maquinària, material i útils per a realitzar tasques de manteniment en l’edifici, com també s’ha adquirit un nou portafèretres automàtic i està previst la millora de la il·luminació exterior amb nous fanals.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca que «durant este any hem realitzat gran número de treballs perquè l’edifici i les instal·lacions del cementeri municipal estiguen en les millors condicions. És important que un lloc com este reunisca una sèrie de comoditats i característiques que facen tranquil·la la visita de les persones als seus familiars difunts i està bé afavorir, de totes les maneres possibles, l’accés i manteniment de tot el que compon i pertany al cementeri d’Alzira. Per tant, l’Ajuntament continuarà realitzant tasques, obres i accions de manteniment necessàries per millorar les nostres instal·lacions».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí