Alzira millorarà els accessos al polígon de la carretera d’Albalat amb 2,4 milions de Diputació

0
1341
Jorge Rodríguez, president de la Diñutació, i Pablo Seguí, diputat de carreteres

La inversió es materialitzarà en dues obres de millora d’aquesta zona industrial, d’alta activitat econòmica

La Diputació de València invertirà un total de 2.373.067 euros en el polígon de la carretera d’Albalat, pertanyent al municipi d’Alzira. La inversió es materialitzarà en dues obres de millora d’aquesta zona industrial, d’alta activitat econòmica, i ambdues estaran finalitzades abans que acabe el present any.

La primera de les obres que realitzarà l’àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí, ja està adjudicada i es troba en l’última fase administrativa de signatura d’adquisició de terrenys. La intervenció consisteix en la construcció d’una glorieta d’accés al polígon industrial per un import de 826.585 euros. Està previst que aquesta actuació comence a executar-se en el pròxim mes de març i que quan estiga conclosa supose una notable millora en la regulació del tràfic amb les majors condicions de seguretat possibles.

El segon dels treballs programats, també adjudicat i pendent d’iniciar-se en els pròxims dies, és el condicionament de la travessia que passa per aquesta zona industrial d’Alzira i que en aquests moments suporta una alta densitat de tràfic. Les obres previstes, per un import d’1.546.481 euros, arrancaran amb el propòsit de millorar l’accessibilitat i seguretat d’aquesta travessia, a més d’endreçar les voreres i d’incorporar una nova via ciclopeatonal en el camí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here