Alzira millora les escoletes municipals amb una inversió de 114.000 euros

0
673
Les intervencions a Alzira es faran a diferents centres

Les intervencions entren dins dels plans d’inversions educatives de la Diputació de València en cooperació amb la Generalitat Valenciana

Una inversió de 114.000 euros ha sigut destinada, durant l’exercici de 2018, per a la millora del funcionament d’espais educatius municipals de les escoletes Llepolies, Infants i La Muntanyeta, dins dels plans d’inversions educatives de la Diputació de València en cooperació amb la Generalitat Valenciana, en què s’han realitzat diverses actuacions de diferent magnitud en els tres centres.

Unes obres de millora i manteniment que des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’han realitzat amb tots els mitjans materials, personals i professionals a l’abast. Estes millores han inclòs actuacions com la substitució de fusteries preexistents per finestres oscil·lobatents d’alumini amb ruptura de pont tèrmic i doble envidrament amb cambra que ha millorat dràsticament el confort tèrmic i disminuint consums energètics. A més, també s’han portat a terme reformes totals o parcials (segons els casos) de banys infantils i d’adults, reposició de sanitaris i revestiments ceràmics sempre adequant-se a la normativa en matèria d’accessibilitat, reformes en les cuines dels centres, pavimentació de diferents zones, instal·lació de lluminària d’accés a centre, tipus LED de baix consum o instal·lació de sistema de canalització d’aigües pluvials, entre altres actuacions.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha declarat al respecte: “L’escola és el lloc on els més menuts passen més hores al dia i hem de fer eixa estada el més agradable i còmoda possible. Per la qual cosa s’han de realitzar treballs de manteniment i millora en els diferents centres i zones més utilitzades. Sobretot hem realitzat obres als banys, cuines i zones comunes, que esperem que facen més fàcil el dia a dia dels xiquets i també del personal docent”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Alzira habilita una sala d'acomiadament al cementeri municipal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here