Alzira millora la pista forestal del paratge de la Casella

0
579
Pista forestal de la Casella a Alzira

L’Ajuntament ha restringit el trànsit a persones i vianants a este espai

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa del tall de la pista forestal de la Casella, que discorre des del Bar de la Casella fins al Pla de Barber.

Degut a la realització de tasques de millora i manteniment per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, l’accés a la pista forestal de la Casella estarà restringit en el tram assenyalat al trànsit de persones i vehicles, des del dia 4 de setembre fins a la finalització de les obres, que està prevista per a la meitat d’octubre. Només romandrà oberta la pista d’accés a la Font del Garrofer.

Concretament, les actuacions que es portaran a terme consistixen en l’estabilització del ferm, neteja de cunetes i passos d’aigua, i la restauració dels punts erosionats, entre altres. D’esta manera, s’aconseguix millorar l’accessibilitat de cara als mitjans de prevenció i extinció d’incendis forestals, ja que esta via constitueix l’accés principal per a l’actuació de bombers en cas d’hipotètic incendi que afectara la Serra de Corbera, ja que comunica la Ribera amb La Valldigna per zona forestal.

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres ha manifestat que “es tracta d’una obra que millorarà les condicions dels vials tant per al trànsit de persones com per a una circulació més còmoda per a vehicles i sobretot afavorirà una ràpida actuació en cas d’emergència. L’impuls a les mesures de prevenció d’incendis forestals a Alzira s’ha vist millorat per la recent incorporació d’un enginyer forestal que està implementant les mesures previstes en el Pla de prevenció”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí