Alzira lliura les seues Insígnies d’Or ambn l’escut de la ciutat de 2019

0
2817
Els guardonats van pariticpar també en la Processó Cívica d'Alzira

L’acte es va realitzar després de la Processó Cívica que commemora l’entrada de Jaume I a la ciutat

Com cada 30 de desembre Alzira ha celebrat la concessió de les insígnies d’Or de la Ciutat a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor en les modalitats de Humanisme, Activitats Empresarials, Cultura i Esports.

L’acte va començar amb la baixada de la bandera des de l’Ajuntament, acompanyada de les salves i l’himne es despenja de mans del regidor de Cultura, Alfred Aranda per a ser rebuda per l’alcalde de la Ciutat, Diego Gómez.

La processó cívica va començar el seu recorregut amb la segona tinent d’alcalde i representant del PSOE, Isabel Aguilar com a portadora de la bandera, el segon torn li va correspondre al regidor de Compromís Xavi Pérez, continuarà la regidora de Ciudadanos Clara Aledón, per a finalitzar el recorregut la regidora del Partit Popular Luisa Castells en la plaça Major.

Al final de la processó cívica va tindre lloc un homenatge al Rei En Jaume i a la senyera amb la lectura d’un text commemoratiu. Això va estar acompanyat d’una actuació musical de la banda Jove de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per David González.

Finalment va tindre lloc el plenari extraordinari on es van lliurar les insígnies amb els discursos dels guardonats. L’acte es va tancar amb la signatura al llibre d’Or de la Ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí