Alzira ja té la incidència de Covid-19 per baix de 50 casos per cada 100.000 habitants

0
755
Hospital de la Ribera a Alzira.

Actualment hi ha 22 casos actius, i en els últims 3 dies sols ha hagut un cas nou

Com cada dijous ha tingut lloc la reunió amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conèixer l’actualitat de casos de COVID-19. En els últims 7 dies, en Alzira han passat de 72 casos per cada 100.000 habitants a 48 casos. En total hi ha 22 casos actius (33 a data 4 de març), i en els últims tres dies 1 cas nou.

A la reunió, han assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui ha explicat que “Celebrem estes xifres, que marquen una clara tendència a la milloria, per primera vegada enguany baixem dels 50 casos per cada 100.000 habitants. Ens trobem en una situació optimista, és el moment de tallar el contagi i minimitzar al màxim les xifres fins acostar-se al nivell de contagi zero. Esperem poder mantindre’ns en esta baixa incidència una vegada assumides les noves mesures. Recordem que cal seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera que insistix en la importància de ser responsables de cara als dies festius dels pròxims dies festius de falles i Setmana Santa”

Vacunacions

Des del Departament de Salut de la Ribera, s’ha informat que el proper dia 16 de març en horari de 15 a 21 hores i els dies 17 i 18 durant tot el dia de 8 a 21 hores, es portarà a terme la vacunació dels docents i personal de serveis dels centres educatius menors de 55 anys de tots els municipis del Departament de Salut.

El Casal Fester, situat junt a l’hospital de la Ribera, és l’espai destinat a portar a terme les vacunacions de vora 6000 persones. Es tracta d’un espai ampli i ventilat que comptarà amb diversos circuits de vacunació i entrades i eixides separades. “Des de l’Ajuntament vam oferir este espai a la Conselleria, i al llarg dels últims dies s’està treballant en el seu condicionament i senyalització. S’instal·laran 10 taules de vacunació, degudament separades, i es citarà 55 persones cada 15 minuts”, ha explicat la regidora de Sanitat Gemma Alós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here