Alzira ja compta amb dispositiu ‘foto finish’ per a la seua pista d’atletisme


0
1171
Imatge de la nova caseta situada a la pista d'atletisme d'Alzira

Gràcies a la nova instal·lació la pista de la Ciutat Esportiva podrà albergar esdeveniments i competicions oficials d’alt nivell

La pista d’atletisme de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar ja compta amb una caseta de foto finish. Amb esta, la Regidoria d’Esports acaba d’equipar les instal·lacions per poder albergar esdeveniments i competicions oficials d’alt nivell.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, manifesta «es tracta d’una instal·lació que els clubs d’atletisme de la ciutat venien reclamant des de la creació de la pista d’atletisme. Hem complit així amb el compromís que adquirirem a l’inici de la legislatura amb els propis clubs».

Es tracta d’una caseta d’alumini de 3×4 metres situada a 3.15 metres del sòl i amb una alçària útil de 2,8 metres. Té finestres a les parets laterals i frontal, porta oberta a la part de darrere, pilars i travesseres de ferro estructural i sostre de panell cobert.

La finalitat de la instal·lació de la caseta de foto finish és poder acollir campionats autonòmics i estatals, així com proves atlètiques de control amb un sistema de medició oficial que consta de la mateixa caseta i de l’equip encarregat de registrar les marques esportives que, en última instància, decidixen el guanyador de la cursa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here