Alzira instal·la un nou ‘skate park’ urbà a la plaça Generalitat


0
1320
Els usuaris ja gaudeixen de l'skate park d' Alzira

El parc d’ Alzira està compost per una zona de minirampa d’1 metre d’alçària per 5 metres d’amplària, i en la zona de carrer hi ha un calaix i baranes

La passada setmana es va posar en marxa a Alzira el nou skate park (parc de patinatge), instal·lat a la plaça Generalitat. Els ‘skate parks’ són instal·lacions construïdes amb propòsits recreatius, normalment de fusta, i que són usades per a la pràctica d’esports d’inèrcia. Solen estar constituïdes per diverses estructures –rampes, baranes i escales– que, combinades, donen lloc a un parc en el qual es poden realitzar diversos recorreguts, salts o trucs dels ‘skaters’, ‘bikers’ i ‘scooters’.

Concretament, el parc de la plaça Generalitat està compost per una zona de rampa i una altra de carrer; la zona de rampa té una minirampa d’1 metre d’alçària per 5 metres d’amplària, i en la zona de carrer s’ha instal·lat un calaix a doble altura i una sèrie de baranes instal·lades amb diferent dificultat.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, declara que “amb esta nova instal·lació, es dóna resposta a una reivindicació de fa molts anys dels skaters, a més de complir amb un els objectius del nostre programa electoral”. D’esta manera, es crea una alternativa més d’oci per als aficionats a este esport. I quina millor manera que fer-ho amb una alternativa esportiva i saludable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here