Alzira instal·la comptadors intel·ligents per a la telelectura del consum de l’aigua

0
1980
Comptador intel·ligent d'Alzira.

Amb esta intervenció es culminarà la digitalització total del proveïment i dotarà a Alzira d’un sistema modern i a l’avantguarda

La regidoria de Serveis Urbans d’Alzira ha començat amb la implantació del projecte de telelectura al parc de comptadors de la ciutat d’Alzira, com a part fonamental en la digitalització del sistema de proveïment i millora en la gestió del cicle integral de l’aigua. Un projecte que es dividirà en diferents fases i que arribarà a totes les zones de la ciutat.

Des de la Unió Europea s’està brindant a Espanya la possibilitat de materialitzar inversions per a la digitalització del cicle integral de l’aigua, mitjançant subvencions dels fons Next Generation. Alzira se suma a este projecte que complementarà la modernització, que s’ha dut a terme en els últims anys en el sistema de proveïment i clavegueram per part de l’ajuntament. Amb esta intervenció es culminarà la digitalització total del proveïment i dotarà a Alzira d’un sistema modern i a l’avantguarda respecte al desenvolupament tecnològic per a la gestió del cicle integral de l’aigua. A més d’aconseguir un major estalvi, ja que permetran avaluar i comptar amb informació completa i de qualitat sobre els consums reals.

Una vegada s’implanta la telelectura dels comptadors amb la recepció de lectures horàries cada dia, s’obrin noves possibilitats de millorar el servei, entre les quals es troben evitar molèsties als usuaris, poder eliminar o reduir a nivells ínfims la facturació de consums estimats per raó d’absència de

lectura, o disminuir el nombre de reclamacions dels clients per errors en la lectura entre d’altres. El projecte engloba la renovació de 20.740 comptadors que conformen el parc de comptadors corresponent a la localitat d’Alzira.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que ”Amb este projecte fem d’Alzira una ciutat més moderna, eficient i a l’avantguarda en matèria de digitalització del sistema del cicle integral de l’aigua, tenint com a finalitat millorar el servei i la comoditat dels ciutadans, tant en l’àmbit logístic com econòmic”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí