Alzira instal·larà un sistema de sensorització i telecomandament a les comportes del canal de la Casella

0
585
Les comportes alleugen la crescuda de les aigües al canal de la Casella d'Alzira

La instal·lació es posa al punt d’alleujament del pont de Xàtiva on estan situades les comportes de protecció davant les pujades del nivell de l’aigua

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística junt amb l’empresa adjudicatària, Aguas de Valencia, s’han posat en marxa les mesures necessàries per tal de millorar el sistema i servei de les comportes del barri de les Basses, al marge dret del barranc de la Casella.

L’objectiu d’esta actuació és la instal·lació d’un sistema de sensorització i telecomandament al punt d’alleujament del pont de Xàtiva on estan situades les comportes de protecció davant les pujades del nivell de l’aigua del barranc de la Casella, en moments puntuals de gran quantitat de pluja.

Este nou sistema de sensorització, permetrà conéixer el nivell de l’aigua al Barranc de la Casella i a l’arqueta d’alleujament, així com també identificar els episodis de vessament, detectar la falta de tensió elèctrica a la instal·lació, reparar les comportes, bé automàticament, mitjançant consignes de nivell, o bé remotament.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat que “a poc a poc estem aportant les mesures necessàries per tal que els sistemes d’ajuda hidràulica disposen dels sistemes tecnològics més avançats i així poder actuar amb més premura i seguretat davant qualsevol episodi d’acumulació d’aigües per fortes pluges. Esta és una acció més cap a la millora de la zona de les Basses junt amb el canal que està en construcció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here