Alzira instal·la 2.500 comptadors intel·ligents per a la telelectura del consum de l’aigua

0
84
Nous comptadors intel·ligents a Alzira.

La primera fase s’ha realitzar a la coneguda com a la ‘Nova Alzira’

Des de la regidoria de Serveis Urbans s’ha començat amb la implantació del projecte de telelectura de la ciutat d’Alzira, com a part fonamental en la digitalització del sistema de proveïment i millora en la gestió del cicle integral de l’aigua..

Des de la Unió Europea s’està brindant a Espanya la possibilitat de materialitzar inversions per a la digitalització del cicle integral de l’aigua, mitjançant subvencions dels fons Next Generation.

Segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, Alzira ha invertit més de 350.000 euros en la digitalització dels comptadors de l’aigua, en esta primera fase i se suma al projecte juntament amb a l’empresa Aigües de València presentat una subvenció de fondos Europeus que complementarà la modernització.

Amb esta intervenció s’inicia la digitalització que dotarà a Alzira d’un sistema modern i a l’avantguarda respecte al desenvolupament tecnològic per a la gestió del cicle integral de l’aigua. A més d’aconseguir un major estalvi, ja que permetran avaluar i comptar amb informació completa i de qualitat sobre els consums reals.

Una vegada s’implanta la telelectura dels comptadors amb la recepció de lectures horàries cada dia, s’obrin noves possibilitats de millorar el servei, entre les quals es troben l’anticipació i predicció de les avaries, planificació de corts i reparacions, predicció i alarmes per la millora del servei, facturació mensual i precisa, resolució immediata de les reclamacions d’incidències, transparència en gestió i informació, coneixement molt més profund sobre el consum dels clients, ús més responsable d’un recurs tan valuós i escàs com l’aigua., controlar i alertar de possibles fugides al consumidor i detectar consums anòmals.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que ”Amb este projecte fem d’Alzira una ciutat més moderna, eficient i a l’avantguarda en matèria de digitalització del sistema del cicle integral de l’aigua, tenint com a finalitat millorar el servei i la comoditat dels ciutadans, tant en l’àmbit logístic com econòmic”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí