Alzira inicia una nova edició del programa ’12 mesos, 12 empreses’

0
603
Imatge de la presentació d'una nova edició del programa a Alzira

La proposta pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors i pimes de recent creació en Alzira

L’Ajuntament d’Alzir ha aprovat les bases del programa ‘Alzira: 12 mesos, 12 empreses 2018’ que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors i pimes de recent creació. L’objectiu és impulsar través d’un pla de màrqueting i de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys.

Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran d’un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “la segona edició del programa ‘Alzira: 12 mesos, 12 empreses’ és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat.

Tant les bases com la instància i resta de documents annexos precitats estaran a la disposició dels participants en l’oficines d’IDEA, en C/ Ronda d’Algemesí, 4 i es publicaran en la web municipal i en www.idea-alzira.com.

El termini de presentació de sol·licituds serà a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat, de 15 dies naturals, des de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96.245.51.01.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here