Alzira inicia una nova edició del programa ’12 mesos, 12 empreses’

0
674
Imatge de la presentació d'una nova edició del programa a Alzira

La proposta pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors i pimes de recent creació en Alzira

L’Ajuntament d’Alzir ha aprovat les bases del programa ‘Alzira: 12 mesos, 12 empreses 2018’ que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors i pimes de recent creació. L’objectiu és impulsar través d’un pla de màrqueting i de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys.

Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran d’un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “la segona edició del programa ‘Alzira: 12 mesos, 12 empreses’ és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat.

Tant les bases com la instància i resta de documents annexos precitats estaran a la disposició dels participants en l’oficines d’IDEA, en C/ Ronda d’Algemesí, 4 i es publicaran en la web municipal i en www.idea-alzira.com.

El termini de presentació de sol·licituds serà a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat, de 15 dies naturals, des de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96.245.51.01.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Huevos Guillén adquiere 5000 metros de suelo industrial en Utiel

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here