Alzira inicia les obres del nou parc adaptat inclusiu per a xiquets i xiquetes

0
1643
Les obres ja s'han iniciat a Alzira

Des de l’ajuntament expliquen que es continua treballant per salvar les barreres socials i arquitectòniques que encara puguen existir

La Regidoria de Gestió Urbanística ja ha començat les obres de condicionament del nou parc adaptat inclusiu per a xiquets i xiquetes amb discapacitats i sense, a l’avinguda Vicente Blasco Ibáñez amb el carrer Rambla.

Com ja es va realitzar en l’avinguda Vicente Vidal en l’encreuament amb José Gregori Furió es crearà un espai que albergarà diferents jocs totalment accessibles en què tots els xiquets i xiquetes puguen entrar i desplaçar-se de forma segura. Les mesures d’accessibilitat estan sempre del costat de la seguretat a més de tindre un objectiu social.

El nou parc adaptat inclourà un reixat metàl·lic per delimitar la zona i mantindre un perímetre de seguretat per als més menuts amb elements de pavimentació de fusta, bancs i arbratge, així com també una coberta per a protegir del sol. Els xiquets i xiquetes disfrutaran amb panells de jocs, tobogan i grapes de rocòdrom amb corda d’escalada entre altres.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Alzira camina endavant amb canvis molt significatius respecte a l’accessibilitat, la inclusió, la sostenibilitat i donant prioritat a les persones. Este és un altre projecte que estem complint per afavorir els joves que més dificultat tenen per a accedir als jocs d’un parc de característiques habituals. Amb este nou parc adaptat inclusiu, el segon parc d’estes característiques a la nostra ciutat, continuem treballant per salvar les barreres socials i arquitectòniques que encara puguen existir. Este projecte compta amb una inversió de 87.000 euros”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí