Alzira inicia les obres al barrnc obert per solventar les inundacions que provoca

0
1554
Les obres ja s'han iniciat al barranc obert d'Alzira

La barriada de les Basses ha patit durant anys les inundacions que s’han oribinat des d’este barranc sobre el que ara actua l’Ajuntament d’Alzira

A Alzira ja s’han iniciat les obres del barranc obert que tenen com a objectiu posar punt i final a les inundacions que s’han produït durant molts anys en la barriada de les Basses.

Les màquines estan realitzant les primeres accions al terreny per facilitar els treballs, que més tard donaran pas a la col·locació dels col·lectors i altres mesures pertinents, que permetran un drenatge de l’aigua més adequat a la zona.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, considera que «esta acció, a la zona de les Basses, era molt necessària, pel fet de donar als veïns i veïnes del barri una solució al qual és un problema que patim tant de temps, millorant la seua qualitat de vida, i perquè este equip de govern ha lluitat per aconseguir que el projecte fóra una realitat. El nostre objectiu és complir amb els nostres compromisos amb la ciutadanía, i este era un dels nostres projectes a complir dins del programa electoral, que ara ja és una realitat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí