Alzira incorpora 50 operaris agrícoles del Servei Públic d’Ocupació Estatal

0
520
L'alcalde Diego Gómez ha rebut als treballadors a l'Ajuntament d'Alzira

El SEPE ha atorgat una quantia total de 209.813 euros a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació al llarg de tres mesos de 41 peons agrícoles, 8 capatassos i 1 encarregat

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han rebut els beneficiaris de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació de 50 treballadors desocupats per a la realització d’obres i serveis d’interés general i social.

Es tracta d’un programa per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes que garantisquen als treballadors agrícoles un complement de rendes.

“Amb la participació en este programa es vol consolidar l’activitat del Sector Primari, ja que existix un elevat nombre de treballadors desocupats i, al mateix temps, desenvolupar actuacions que impliquen una millora de la qualitat de vida d’Alzira, tant per elles mateixes, com pel complement de les rendes del personal a contractar”, assegura el regidor, Pep Carreres.

El SEPE ha atorgat una quantia total de 209.813 euros a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació al llarg de tres mesos de 41 peons agrícoles, 8 capatassos i 1 encarregat que cobraran un salari segons el conveni col·lectiu vigent.

Els treballadors portaran a terme actuacions relacionades amb el desenvolupament del medi rural, la conservació i desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, la creació i millora d’infraestructures, amb vista a procurar una millora de la qualitat de vida en l’entorn en què es realitzen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here