Alzira prova un heliport per a serveis de rescat i d’emergències mèdiques connectat amb l’Hospital de la Ribera

0
1970
Alzira ha fet proves per a la instal·lació de l'heliport

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències valora la ubicació de l’heliport que estaria al costat del nou edifici de la Policia Local

Membres del parc de Bombers d’Alzira, de la Policia Local d’Alzira i de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències han participat en les maniobres realitzades per l’helicòpter d’Emergències, per tal de valorar la futura ubicació d’una zona d’aterratge d’emergències mèdiques i de rescat. També han observat les maniobres l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Sara Garés.

Segons Diego Gómez, “les futures instal·lacions de l’edifici de la Policia Local i del nou parc de Bombers en el Torretxó Baix poden fer possible la construcció d’un heliport que done resposta a la necessitat de connexió directa amb l’Hospital de la Ribera”.

La ubicació d’un futur heliport milloraria la gestió de les emergències –que actualment poden aterrar al Recinte Firal i a la Muntanyeta del Salvador. L’única condició per al nou emplaçament és la realització de la urbanització definitiva de la zona i el soterrament d’una línia elèctrica que travessa la zona.

Per altra banda, la regidora de seguretat, Sara Garés ha manifestat que “valorem molt la decisió de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i del Consorci de Bombers d’ubicar un heliport perquè així es podrà desenvolupar un projecte molt important que permetrà atendre millor les emergències”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here