Alzira sol·licita a la Generalitat més d’un milió d’euros per reparar els danys de les pluges de finals de 2016

0
946
Imatge dels danys causats a Alzira durant les pluges de novembre i desembre

L’Ajuntament d’ Alzira demana les ajudes autonòmiques fonamentalment per reparar les infraestructures rurals del terme municipal

Alzira va patir les fortes pluges ocorregudes els mesos de novembre i desembre de 2016, amb els consegüents danys en infraestructures rurals, edificis municipals i carrer, així com en parcs i jardins.

La Generalitat Valenciana ha iniciat un procés perquè totes les zones afectades per les pluges presenten estimacions de danys en les infraestructures i béns públics, i des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Pep Carreres, s’ha estimat un dany en infraestructures rurals que ascendix a 1.003.484 euros.

Pel que fa a la regidories de Gestió Urbanística i Serveis Públics, ambdós amb Fernando Pascual com ha responsable, s’ha avaluat que els danys patits en edificis municipals i carrers ascendix a 127.171 euros, mentre que en parcs i jardins el dany es quantifica en 27.187 euros.

L’Ajuntament d’Alzira, per tant sol·licita l’ajuda de la Generalitat Valenciana, per tal de poder fer front a les despeses realitzades per tal de reparar tots els danys que les intenses pluges van causar al nostre municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here