Alzira obri al públic un nou espai de mascotes al parc de l’Alquenència

0
947
El nou espai de mascotes al parc de l'Alquenència a Alzira

L’espai compta amb una superfície de més de 2.000m² dedicats a l’esbargiment per a mascotes que, a més de jocs, compta amb bancs, gespa i aigua

Este divendres 15 de febrer de 2019 s’ha obert als usuaris el nou parc caní, ubicat al parc de l’Alquenència d’Alzira. La Regidoria de Gestió Urbanística ha finalitzat les obres d’adequació del nou espai per a mascotes situat al parc de l’Alquenència. Un projecte que es va començar a gestar l’estiu de 2018 i que a hores d’ara ja és una realitat, amb una superfície de més de 2.000m² dedicats a l’esbargiment per a mascotes que, a més de jocs, compta amb bancs, gespa i aigua. A hores d’ara esta és una de les zones més grans dedicada als animals de tota la nostra província.

El parc de l’Alquenència serà a partir d’ara un punt de trobada perquè les mascotes disfruten d’un espai amb jocs i una àmplia zona d’esbargiment, però també perquè els propietaris puguen compartir espai i temps amb els seus gossos en una zona delimitada i condicionada per a tots ells. Cal recordar que tant la zona de mascotes com el parc tindran la senyalització adequada per tal que el veïnat, usuaris, grans i menuts disfruten del parc de l’Alquenència de manera agradable.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Este és un gran projecte que hem realitzat amb molta il·lusió i responsabilitat, perquè s’ha elaborat pensant en tots: en el veïnat, en els usuaris i en les mascotes. Hem aconseguit un espai adequat perquè les mascotes tinguen una zona amb elements, jocs i un entorn d’acord amb les seues necessitats. És important també que tots prenguem consciència dels nostres espais, respectem les normatives i, sobretot, cuidem dels nostres i del nostre entorn, que al cap i a la fi és de tots els ciutadans”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí