Alzira enllaçarà el nucli urbà amb el polígon industrial d’Amcor amb un carril bici

0
1704
Mapa del projecte del carril-bici d'Alzira

El projecte, que es preveu que s’acabe en març de 2020, comptarà aproximadament amb 500 euros en zona urbana i 1.500 en zona interurbana

Esta setmana han començat les obres d’execució de l’accés de mobilitat sostenible amb carril bici i zona de vianants que connecta la ciutat d’Alzira amb el polígon industrial situat al quilòmetre 18 de la CV-50. En l’actualitat, l’únic mitjà disponible que permet l’accés al polígon industrial des d’Alzira és el trànsit rodat a través de la redona situada enfront de l’empresaAmcor que dona accés a la ciutat,on es creuen la CV-50 i la CV-572 procedent de Carcaixent.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, la regidora d’Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés i els tècnic dels departaments municipals visitaran la pròxima setmana les empreses Amcor i MM Packaging, per a explicar els projectes i conèixer de primera mà l’inici de les obres.

El projecte dota d’una nova forma d’accés al polígon industrial per via ciclista atenent així les necessitats mediambientals pròpies dels nostres temps en matèria de mitjans de transport ecològics per a l’accés a les àrees de treball. “Dins del Pla de mobilitat de l’Ajuntament, tenim com a objectiu facilitar la comunicació i accessibilitat als polígons industrials, oferint alternatives al transport motoritzat”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

Actualment les poblacions de Carcaixent i Alzira ja es troben connectades mitjançant un carril bici que discorre en paral·lel a la carretera CV-572.Este projecte enllaçarà amb el carril bici esmenat al punt del carrer Fracà, on sesubstituirà una banda d’aparcament pel carril, fins a la rotonda, de l’encreuament amb el carrer Gandia i l’accés al següent polígon industrial. El projecte continuarà el seu recorregut pel carrer dels Campaners dissenyat amb carril bici bidireccional, una via de circulació de sentit únic i una banda d’aparcament en cordó.

El projecte suposarà una inversió de 354.162,07 euros, i les obres que han començat esta setmana es preveu que acaben en març de 2020. El carril comptarà aproximadament amb 500 euros en zona urbana i 1.500 en zona interurbana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí