Alzira duplica en una setmana l’emissió de bons de comerç davant l’èxit de la primera campanya

0
2006
L'Ajuntament d'Alzira abona el 40% del bo de consum.

En total es posen 200.000 euros en circulació per a activar el comerç a Alzira i l’Ajuntament aportarà un total de 88.000 euros que revertiran en la ciutadania i el comerç local

Davant l’èxit assolit per la primera edició de la campanya, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha anunciat hui una mesura excepcional que suposa l’emissió de 2.000 nous bons de comerç que es distribuiran mitjançant la targeta Alzira.

Esta nova emissió de targetes suposa la posada en circulació de 200.000 euros que ajudaran a reactivar les compres en el comerç local, dels quals, 88.000 euros són aportats per l’Ajuntament i la resta venen dels clients.

Les persones que adquirixen els bons obtindran targetes electròniques de prepagament de 50 euros (amb la imatge de la Targeta d’Alzira), en les quals el ciutadà abona 30 euros i l’Ajuntament els 20 euros restants.

L’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha declarat que «Es tracta d’una molt bona notícia, l’acollida que ha tingut la primera fase d’esta iniciativa que és una ajuda directa, en diners als comerços de la ciutat i a la mateixa ciutadania. Accions com esta potencien l’esforç necessari de les campanyes publicitàries de suport al comerç que impulsa l’Ajuntament. Un dels objectius principals d’este consistori és dinamitzar el comerç de proximitat i el teixit empresarial, cabdal per a llaurar el futur econòmic de la nostra ciutat».

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d’IDEA, fins a esgotar les existències i seguint l’ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. Tindran preferència les persones que ja havien demanat cita prèvia en l’anterior edició i no pogueren accedir als bons.

Es pot pagar amb els bons, als comerços i serveis adherits a la Targeta d’Alzira que figuren a www.alzira.portaldelcomerciante.com i que ara per ara són 460, 100 més que quan es va encetar esta campanya. Els comerços no adherits que estiguen interessats a formar part de la campanya poden sol·licitar l’adhesió al formulari següent https://www.idea-alzira.com/tarjeta-de-alzira.

La compra dels bons es realitzarà exclusivament a través de l’agenda de cita prèvia habilitada a l’efecte. Només s’admetrà el pagament amb targeta bancària amb un límit de 6 bons per persona. Més informació en https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí