Alzira denuncia que les altes temperatures estan retardant el creixement de la gespa natural de l’Estadi Luis Suñer

0
1686
Estadi Luis Suñer.

Els canvis poden veure’s afectats per incidències externes i produir problemes en algunes zones del terreny de joc.

Les altes temperatures d’aquest estiu junt amb les particularitats del terreny de joc de l’estadi municipal Luis Suñer ha estat el motiu de la reunió que s’ha dut a terme entre el departament d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, el club U.D. Alzira i els tècnics de l’empresa encarregada de la gespa natural d’esta instal·lació esportiva.

Segons els informes tècnics dels experts en gespa natural aconsellen que «no s’utilitzen els camps de Luis Suñer i Xixerà per no trobar-se en les condicions necessàries per a la càrrega que suposa entrenaments com partits». Les condicions climatològiques amb les altes temperatures així com l’aparició de plagues de fongs pròpies de l’estiu estan fent que es retarde l’adequació del terreny de joc.

Els dos camps afectats estan compostos per dues espècies de gespa, una pròpia per a l’estiu i altra per a l’hivern. Entre les estacions es realitzen les transicions de varietat per realitzar el canvi. Estos canvis poden veure’s afectats per incidències externes i produir problemes en algunes zones del terreny de joc. Des de l’empresa adjudicatària es fan avaluacions setmanals per fer un seguiment de la gespa i oferir un informe a la regidoria d’Esports on especifica la viabilitat d’usar o no la instal·lació.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual lamenta “que no es puga jugar dissabte tal com s’havia previst, però els informes dels tècnics aconsellen esperar per poder fer ús dels camps de gespa natural i tindre el millor dels camps de cara a l’inici de la nova temporada”. L’edil també ha traslladat al club que “des de l’Ajuntament anem a fer tot el possible per millorar les condicions de joc dels nostres esportistes i per això emplace al club a una nova reunió la pròxima setmana per fer de nou una avaluació i buscar entre tots les solucions per millorar la pràctica esportiva de la U.D. Alzira”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí