Alzira, Cullera i Tavernes de la Valldigna participaran en un projecte europeu per a crear un espai turístic conjunt

0
1905
Platja de Tavernes de la Valldigna

En aquesta edició poden participar els municipis de més de 50.000 habitants, o bé associacions de municipis que reunisquen aquestes condicions

Alzira, Cullera i Tavernes de la Valldigna participaran junts en la convocatòria de projectes europeus ‘Urban Iniciative Actions’ amb una proposta de creació d’un espai turístic intel·ligent de forma conjunta. En aquesta edició poden participar els municipis de més de 50.000 habitants, o bé associacions de municipis que reunisquen aquestes condicions. Les iniciatives innovadores podran optar a 5 milions d’euros en tres anys (amb un finançament europeu del 80%).

Fins d’ací el 31 de gener del 2019 es realitzaran diverses reunions per concretar la proposta i l’oferta que poden oferir els tres municipis. Segons ha explicat Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni i Turisme d’Alzira : “amb aquesta convocatòria el que es persegueix aconseguir el segell SEGITTUR per a les tres ciutats, que es un distintiu per a aquells municipis que conten amb un pla d’acció per als nous turistes digitals, i d’aquesta manera posar en valor el nostre patromini històric, cultural i natural en l’era digital”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí